26 дек. 2004 г., 17:59

Сянка 

  Поэзия
995 0 0
Намирам се в стая без изход,
с прозорец зазидан отдавна.
Тъмнината ми се усмихва -
за кръвта ми е жадна.
Не усещам горещия студ,
прегърнал ме със ледени ръце.
Плаши ме отсъствието на всеки звук.
Говоря без глас. Нямам лице.

Вървя напред.
Не се блъскам в стени.
Отпред няма нищо.
Зад себе си оставих само скали.
Вратът ми стяга тънко въже.,
Да го скъсам протягам ръце...
Но там няма нищо.
Аз съм сянка...

© Кери Исова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??