5 мар. 2008 г., 21:14

Сянка 

  Поэзия » Любовная
651 0 4

Този мрак ме подтиска...

В началото ми харесваше да бъда сянка.

Но сега, когато те срещнах - не искам.

Искам да съм слънце!

Да раздавам на всички от светлината си.

И на теб също.

Да дарявам на всички любов.

Най-вече на теб.

© Силвия Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??