9 дек. 2006 г., 21:15

"Сянка I" 

  Поэзия
564 0 1

Пак ли се криеш от мене

Убиваш ме тихо на ум

Пак ли търсиш нея

Пред сивия екран

Пак ли се чувстваш свободен

Необременен от мен

Пак ли се връщаш при спомена

С поглед фалшиво сломен

Отново съм призрак за тебе

Отново съм сянка без лице

Безмълвна ще чакам отново

Да убиеш мойто сърце

24.10.2005

На Десислав

© Гергана Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??