26 апр. 2019 г., 13:05

Сянката 

  Поэзия
358 0 0

 

През решетката на мъката
се вглеждам
в пъзела от моите мигове
живот -
някои си пасват, други веч
не срещам,
нейде изгубени в житейския
въртоп.

 

А бяха тъй красиво
подредени,
като слънчогледите на
Ван Гог,
сега в квадрати тъмни,
ослепели
виждам само сянка -
казват, че е на Бог...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??