Събирам аз...
Събирам във сълзи
студени и безкрайни нощи,
утрини без изгреви,
мъгливи, мрачни дни
и вечери дъждовни.
Събирам аз...
Събирам във сълзи
изгарящата болка,
опустошила всичко в мен,
душата ми сковала с леден обръч,
сърцето ми пропукала от болка.
Събирам аз...
Събирам горестни сълзи.
Събирам ги от зейнала без дъно яма,
превърнала ме във страдание.
Оставила ме бездиханна.
Но ще си поема дъх!
И ще се изправя!
Събраните сълзи ще слея
с есенния дъжд студен,
за да ги разпръсне надалече.
И моята любов отново
пак при мен да се завърне.
╰✿Sunny EL✿╮
2015г.
© Sunny Все права защищены
🌹Доче, благодаря ти! Вижда се,
че три години не съм посещавала сайта
и чак сега ти отговарям...
Благодаря ти за толкова топлите пожелания!
Да бъдат и за теб, многократно повече!!!
🌹Бени, потърсих те, но не си влизала тук
отдавна. Очаквам те, да знаеш...
❀ .•❤•✿.•❤•. ❀
Много от моите приятели ги няма тук...
Ще си ги чакам, само да е живот и здраве!
💝🌟💝🌟💝