23 мая 2014 г., 22:28

Събота 

  Поэзия » Белые стихи
3135 0 1

Събота сутрин е ритуал 

от неподредени мисли.

Вслушване в изгрева над града.

Пеперудена шнола, 

скрита в косите.

Аромат на любовно разсънване.

Живителна глътка кафе.

Изчервени мечти.

Събота сутрин е моето тихо

и кротко събуждане. 

 

© Галя Кутулева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??