Събота сутрин е ритуал
от неподредени мисли.
Вслушване в изгрева над града.
Пеперудена шнола,
скрита в косите.
Аромат на любовно разсънване.
Живителна глътка кафе.
Изчервени мечти.
Събота сутрин е моето тихо
и кротко събуждане.
© Галя Кутулева Всички права запазени