28 февр. 2009 г., 08:35

Събота вечер 

  Поэзия » Другая
751 0 1
Всяка събота вечер

Вслушах се в съвета
и проверих.
Наистина, така е.
Затворя ли очи -
видения различни.
И типични, и себични,
и какви ли още не.
Долитат от далечни светове,
отлитат неизвестно накъде.
Пътя си избират самите те.
Но на фона на звездното небе
остава образ, който ярко свети.
Може би, това си ти?  Не зная.

Моля, уважаващите ме да не оставят оценки и коментари.

© Кан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??