8 февр. 2011 г., 16:02

Събуждай се, герой 

  Поэзия » Для детей
617 0 3

СЪБУЖДАЙ СЕ, ГЕРОЙ

 

Когато си колега на велик герой,

задачи трудни дава той.

Ето: колега съм на Супермен,

спасявам хора всеки ден.

Имам паяжина и бързина,

превръщам всеки лед в вода...

Но когато дойде нещо трудно,

никога не съм аз будна,

защото през нощта,

когато са заспали всички хора и деца...

Тогава лошото злодейства,

цяла глутница злодеи действа!

Но аз разсънвам се и ставам,

безопасност обещавам

и чувам тънък глас:

"Събуждай се, братле,

училището ни зове."


Ралица Костова

© Ралица Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??