10 авг. 2024 г., 08:03

Събуждам се като стих 

  Поэзия
85 1 2

Денят е августовски тих,

а миговете са с пера

и се събуждам като стих

да мога, да се разбера.

 

Какъв е тайния мотив

на поетичния ми пласт,

не знам, копнежът е щастлив,

открил в стиха ми своя глас.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??