звук
препинателна
движение
вълшебен ден
утро топлина
глътка свобода
небе с облаченце
усмивка в очи
слънце и лъчи
музика наблизо звучи
ябълка ръката краси
нежни рошави коси
раничка с няколко вълшебства
път изпълнен с изненади
нощница от истински цветчета
обувките са горските поляни
© Иван Радев Все права защищены