10 июн. 2008 г., 09:11

Събуждане 

  Поэзия
609 0 10
 

Слънцето събуди я с топла целувка,

погали й лицето, озарено в мека светлина,

с лъч по нослето закачливо я погъделичка,

и извика я да поиграят на съдба...

 

© Лилия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??