Jun 10, 2008, 9:11 AM

Събуждане 

  Poetry
607 0 10
 

Слънцето събуди я с топла целувка,

погали й лицето, озарено в мека светлина,

с лъч по нослето закачливо я погъделичка,

и извика я да поиграят на съдба...

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??