16 сент. 2012 г., 19:34

Събуждане 

  Поэзия » Другая
853 0 20

Зори зора. Зари заря.

Потръпва хлад.

И сякаш няма да умра,

и пак ще бъда млад.

 

Приижда светлина у мен.

И аз съм в нея.

Какво богатство имам – ден!

Започвам да пилея.

© Райчо Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??