Sep 16, 2012, 7:34 PM

Събуждане 

  Poetry » Other
851 0 20

Зори зора. Зари заря.

Потръпва хлад.

И сякаш няма да умра,

и пак ще бъда млад.

 

Приижда светлина у мен.

И аз съм в нея.

Какво богатство имам – ден!

Започвам да пилея.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??