26 июл. 2018 г., 20:34

Събуждане 

  Поэзия » Свободный стих
408 0 0

Засия душата ми, както никога преди.

Радва се когато слънце заблести.

Когато птички пеят,

когато пчеличките опрашват цветята

и когато усеща се мъдростта на водата.

Полъхът велик повдигна ми духа

и аз на тез крила поисках да летя.

© Куни Тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??