Засия душата ми, както никога преди.
Радва се когато слънце заблести.
Когато птички пеят,
когато пчеличките опрашват цветята
и когато усеща се мъдростта на водата.
Полъхът велик повдигна ми духа
и аз на тез крила поисках да летя.
© Куни Тодоров Всички права запазени