Jul 26, 2018, 8:34 PM

Събуждане 

  Poetry » Free verse
405 0 0

Засия душата ми, както никога преди.

Радва се когато слънце заблести.

Когато птички пеят,

когато пчеличките опрашват цветята

и когато усеща се мъдростта на водата.

Полъхът велик повдигна ми духа

и аз на тез крила поисках да летя.

© Куни Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??