Мерзко случва се съдбата
понякога за силни и достойни хора.
Всяко желание оставя без отплата,
свободата държи под запора
на сиви, лъжовни светулки.
И стърчат недописани думите,
връщат се прекъснати целувки,
като лента в края на дните...
© Нели Георгиева Все права защищены