11 мар. 2010 г., 19:56

Съдба 

  Поэзия » Любовная
494 0 1

Минават месеците топли

и бързо идва есента.

Вървя по улиците празни,

празни като моята душа.

Намерих себе си, пораснах

и мисля, както и сега,

на някой ъгъл да почакам

за щастие и малко топлина.

В очакване на съдбата

минават безброй лица,

поспри до мен - да те позная,

че ти си моята съдба.

© Калина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??