15 янв. 2011 г., 21:10

Съдба 

  Поэзия » Философская
723 0 0

 

Добре, че не умря детето,

когато старостта ми настани се в мен!

Години само то е туй, което

държи духа ми несломен.

... толкоз рано остарях,

че да порасна даже не успях.

 

 

© Елица Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??