15.01.2011 г., 21:10 ч.

Съдба 

  Поезия » Философска
770 1 0

 

Добре, че не умря детето,

когато старостта ми настани се в мен!

Години само то е туй, което

държи духа ми несломен.

... толкоз рано остарях,

че да порасна даже не успях.

 

 

© Елица Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??