Съдба на кучка (кучешА съдба)
Две деца и кучето си ми остави,
докато пишеше за любовта,
после с адвокат-любовник взе ни
и покрива, и двете одеяла.
Сега в три сайта изявяваш се
като най-любвеобилната жена,
халал да ти е, ти си грешна,
по зачатие си... съдба (кучка)!
© Лордли Милордов Все права защищены