25 февр. 2010 г., 21:37

Съдбата 

  Поэзия
461 0 0

 

 

 

 

 

Съдбата

 

Можеш ли да пишеш?

Можеш ли да пишеш съдбата си.

 

Можеш ли да слушаш?

Можеш ли да слушаш гласа на съдбата си.

 

Можеш ли да питаш?

Можеш ли да питаш съдбата.

 

 

 

 

© Братан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??