Feb 25, 2010, 9:37 PM

Съдбата 

  Poetry
459 0 0

 

 

 

 

 

Съдбата

 

Можеш ли да пишеш?

Можеш ли да пишеш съдбата си.

 

Можеш ли да слушаш?

Можеш ли да слушаш гласа на съдбата си.

 

Можеш ли да питаш?

Можеш ли да питаш съдбата.

 

 

 

 

© Братан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??