25.02.2010 г., 21:37 ч.

Съдбата 

  Поезия
434 0 0

 

 

 

 

 

Съдбата

 

Можеш ли да пишеш?

Можеш ли да пишеш съдбата си.

 

Можеш ли да слушаш?

Можеш ли да слушаш гласа на съдбата си.

 

Можеш ли да питаш?

Можеш ли да питаш съдбата.

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??