25 feb 2010, 21:37

Съдбата 

  Poesía
460 0 0

 

 

 

 

 

Съдбата

 

Можеш ли да пишеш?

Можеш ли да пишеш съдбата си.

 

Можеш ли да слушаш?

Можеш ли да слушаш гласа на съдбата си.

 

Можеш ли да питаш?

Можеш ли да питаш съдбата.

 

 

 

 

© Братан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??