25 мая 2010 г., 13:52

Съдбата 

  Поэзия » Любовная
506 0 0

Съдбата

 

  Съдбата може да е тъй жестока,
  но се надяваме
  да поемем в правилна посока.

  На едни съдбата е лека,
  на други - тежка!
  А може би си плащаме,
  за старата грешка!

  Съдба се нарича това,
  дето е пред нас в живота.
  И, каквото си заслужил,
  това ще изживееш!
  Ако искаш да я спреш
  - не, не можеш!
  Ако искаш да я промениш
  - да, можеш!

  И ако е така,
  то нека е към по-добра!
  Лошо е да си с тъжна съдба,
  но го осъзнаваш
  чак след това!

© Вики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??