Съдбата
Съдбата може да е тъй жестока,
но се надяваме
да поемем в правилна посока.
На едни съдбата е лека,
на други - тежка!
А може би си плащаме,
за старата грешка!
Съдба се нарича това,
дето е пред нас в живота.
И, каквото си заслужил,
това ще изживееш!
Ако искаш да я спреш
- не, не можеш!
Ако искаш да я промениш
- да, можеш!
И ако е така,
то нека е към по-добра!
Лошо е да си с тъжна съдба,
но го осъзнаваш
чак след това!
© Вики All rights reserved.