31 янв. 2009 г., 21:42

Съжалявам... 

  Поэзия » Любовная
1278 0 10

Не съм ли си мечтала да се върнеш?...

Разкайваш се, че стъпка любовта ни...

Сгрешил си, но си тук- да ме прегърнеш

и да запълниш липсата в деня ми!

 

Искриците да върнеш във очите,

след всичките обиди, тежки думи...

Да ти простя... И радост да изпитам

от новото начало помежду ни!

 

А всъщност - разкаяние не искам!

Не съм ти Господ, грешки да прощавам...

Но още те обичам?... Не, не мисля!

Не помня даже кой си... Съжалявам...

© Мариела Челебиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??