14 апр. 2006 г., 16:55

Съжалявам 

  Поэзия
867 1 3
С Ъ Ж А Л Я В А М


Може би е в мен вината, че
толкова прощални думи изрекох.
Може би ще направиш,
каквото поисках, затова че
100 пъти лъжец те нарекох.
Защо за миг не напускаш
мисълта ми, защо никой
друг не пускаш в паметта ми...
Защо не позволяваш на сърцето
да се влюби в друг?
Защо ме искаш само за себе си,
а не си способен да ми дариш любовта...
Излъгах те...
......че искам да те забравя,
излъгах...
......но това е изхода!!!
Казах думи за които съжалявам,
а ти ми даваш истински надежди
и да се надявам не преставам...
Но изморена вече се предавам
да се боря не успявам,
и ако друго не успея да ти кажа,
знай, че себе си завинаги ти подарявам!!!

© Надя Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??