26 мар. 2008 г., 17:38

Съкровено 

  Поэзия » Другая
891 0 38

 

 

 

                Съкровено

 

 

               Когато синее нежно небето...

               ах, небето...очи да имаш,

               Бог те вижда,

               в мислите ти идва...

               Цъфват нежни, бели маргарити.

 

 

               Когато чуеш реката как бяга...

               ах, реката...уши да имаш,

               Бог говори,

               в душата влиза...

               Ято гълъби прелита.

 

 

               Когато полъх тих усетиш,

               ах, полъх тих...душа да имаш,

               Бог те милва,

               защото те обича...

               Ангелски крила до тебе дишат.

 

 

               Когато кротко дъжд вали...

               ах, кротко завали...сърце да имаш,

               Бог идва

               със небесните сълзи...

               Пречистваща молитва тихо ти шепти...

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??