18 окт. 2012 г., 09:28

Сълза 

  Поэзия » Любовная
436 0 0

Сълза е животът ми

и красив, и горчив.

В сълзи от радост се заливам,

сълзи от болка проливам.

Сълза се надига вътре в мен

сълза е обвила сърцето като в плен.

Сълзата - това кристалче от чувства,

събрало в себе си любов и тъга,

красиво като дъга,

горчиво като отрова.

Плаче сърцето ми,

плаче с безброй сълзи,

пробождащи ме като стрели.

Сълза е животът ми,

красив като усмивка,

горчив като отрова.

© Кремена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??