27 сент. 2015 г., 12:35

Сълза 

  Поэзия » Любовная
350 0 0

Сълза

Искам те, ала не мога да те имам.

Приближавам те, но съм далеч нали.

И зная колкото и силно да копнея

до мен  не ще сънуваш ти.

Трепет нежен,

усет в небосвода

Усмивка потайна,

за мечтаната изгора

Ах, как силно те желая

- да те прегърна, целуна, на тебе да ухая.

Таз въздишка по любов една

нека бъде моята сълза.

© Анна Велкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??