21 мар. 2008 г., 00:27

Сълза 

  Поэзия » Любовная
1084 0 5

Сълза

 

 

Една сълза отронва се полека

и бавно тръгва по света,

понесла в себе си смеха, мечтите

и шепота на моето сърце.

 

Разпръсва се на мънички парченца

и бавно се издига над света,

забравила е само болката в сърцето

и то не спира да боли.

 

Една сълза, едничка само,

а заглушава и смеха.

Една сълза, кристално чиста,

окъпва пролетно света.

 

И търси тя в морето синьо

на твоите очи цвета,

защото помни, че от него

се беше зародила тя.

 

Една сълза, ако те докосне

и заблещука в твоите очи,

тогава ти ела, не бързай,

върни ми с нея любовта.

 

 

© Сиса Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??