11 янв. 2008 г., 10:39

Сълза 

  Поэзия
520 0 5

                               С една сълза родих се в сутрин бяла.

                               Отпих от нея и прогледнах.

                               За много утрини проплаках.

                               И пак се раждах и разбирах,

                               че съм готова,

                               в твоя взор очи да впия.

                               Обичах и за тебе страдах.

                               Ридах във шепи и в смях те имах.

                               Ти, мое мъничко вълшебство във ръката,

                               не си отивай,

                               остави ми тук душата.

                                   

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??