21 авг. 2007 г., 08:41

Сълза(на Радост) 

  Поэзия
1080 0 7
Сълза! Една чиста, кристална сълза,
търколи се по мойта страна...

Сълза нежна, красива, сама,
насъбрала горчива тъга...

Толкоз болка и мъка тя крие,
толкоз болка и мъка тя мие!

Сълза! Чиста, красива и нежна,
тя към щастието ни повежда!

                                       20. 08. 2007 г.

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??