20 мая 2007 г., 15:39

сълзи 

  Поэзия » Любовная
1102 0 1
Тези сълзи опасни
не отиват на очи прекрасни.
Очи, пълни със сълзи,
сърце, изпито от мъгли.
И дано да разбереш,
че пролятите сълзи не са пълни със лъжи.
От любов огромна плачат моите очи,
да ги спреш единствен можеш ти!

© КриСинКа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??