May 20, 2007, 3:39 PM

сълзи 

  Poetry » Love
1060 0 1
Тези сълзи опасни
не отиват на очи прекрасни.
Очи, пълни със сълзи,
сърце, изпито от мъгли.
И дано да разбереш,
че пролятите сълзи не са пълни със лъжи.
От любов огромна плачат моите очи,
да ги спреш единствен можеш ти!

© КриСинКа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??