Сълзи
Сълзи и емоции накуп в едно
изпълнени с теб и мен,
обикаляни лабиринти вечно,
осветени с обич - лъч безумен...,
изпитвайки всеки дъх безкрайност,
изправяйки се срещу болките,
побеждавайки страха с омайност,
срещайки се със спомените и мечтите...,
носталгия, когато си липсваме...,
радост до изнемога ме завладява...,
сълзи, защото се обичаме,
сълзи, от които извираме с чувства,
сълзи, в който се вливаме,
сълзи, създаващи сърцето...
© Николай Все права защищены