7 дек. 2019 г., 00:57

Сълзите ми 

  Поэзия » Философская, Свободный стих, Другая
539 0 2

СЪЛЗИТЕ МИ

 

Мога да допусна

да видите сълзите ми!
Прозрачността ще погълне

искрено стрелите ви!
Нямам нужда от отровни хора

във живота си!
Вратата вече е затворена!!!

 

Зад ъгъла ще се огледам,
оглозгала до кокал същността си...
Пламтящите криле на Совата,
риданието ще превърнат

във усмивки.

А вие, можете ли

да се взрете в очите ми!?!
Страхът да срещнете
изкривени образите си,
ще ви стопи.

 

Мога да си позволя

да видите сълзите ми!

 

©Екатерина Глухова
06. Декември 2019г.

© Екатерина Глухова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??