7.12.2019 г., 0:57 ч.

Сълзите ми 

  Поезия » Философска, Свободен стих, Друга
536 0 2

СЪЛЗИТЕ МИ

 

Мога да допусна

да видите сълзите ми!
Прозрачността ще погълне

искрено стрелите ви!
Нямам нужда от отровни хора

във живота си!
Вратата вече е затворена!!!

 

Зад ъгъла ще се огледам,
оглозгала до кокал същността си...
Пламтящите криле на Совата,
риданието ще превърнат

във усмивки.

А вие, можете ли

да се взрете в очите ми!?!
Страхът да срещнете
изкривени образите си,
ще ви стопи.

 

Мога да си позволя

да видите сълзите ми!

 

©Екатерина Глухова
06. Декември 2019г.

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??