27 окт. 2013 г., 17:25  

Сълзите никого не връщат 

  Поэзия » Любовная
554 0 0

За теб умирам в този стих,
оставам в бягащите надалеч листа,
с движенията на птиците - тихи
ще те гледам и възпявам в есента!

Ако някой ден зовът те стопли -
сякаш пролет зимата да разбере
дано узная - в поглед вопли
и в смелост Господ да ме събере.

Най-жалкото, знам, във живота
е, че сълзите никого не връщат,
а сгряват със такава болка
и с толкова любов прегръщат...

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??