20 янв. 2009 г., 17:06

Сълзите в детските очи 

  Поэзия
906 0 7

Сълзите в детските очи

 

Искрени

Чудна многоцветна дъга,

в искрящи капчици роса,

усмихнато слънце след дъжда,

родена от любов звезда.

 

Тъжни

Буреносни облаци оловносини,

в бушуващите морски вълни.

Летен порой от детски сълзи,

зимна стихия в невинните очи.

 

Радостни

Лъчиста светлина от тях струи,

палаво играят слънчеви лъчи.

Небесна музика в тях звучи,

вълшебство в Рая от мечти.

 

 

 

 

 

 

© Лора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??