Jan 20, 2009, 5:06 PM

Сълзите в детските очи 

  Poetry
919 0 7

Сълзите в детските очи

 

Искрени

Чудна многоцветна дъга,

в искрящи капчици роса,

усмихнато слънце след дъжда,

родена от любов звезда.

 

Тъжни

Буреносни облаци оловносини,

в бушуващите морски вълни.

Летен порой от детски сълзи,

зимна стихия в невинните очи.

 

Радостни

Лъчиста светлина от тях струи,

палаво играят слънчеви лъчи.

Небесна музика в тях звучи,

вълшебство в Рая от мечти.

 

 

 

 

 

 

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??