16 мар. 2017 г., 22:46

Съмнение 

  Поэзия » Свободный стих, Другая
456 2 4

Как да съм безпредразсъдъчна,
когато от толкова много разсъдъци
ме заболя главата
и се оплетох във думи,
и се обърках, къде беше началото...

© Йоана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??