Кое ме плаши -
закъснелите въпроси...
или сините пътеки на едно мълчание?
Шепата разпръснали се ноти...
и слабостта
наречена от силните признание?
...А може би пространството, което
шуми с наведените клони
през оредяла тишина...
И времето
със неизбежните си отговори!
© Младен Мисана Все права защищены