5 сент. 2008 г., 00:15

Сън 

  Поэзия
455 0 4

Нощта се спуска мила,

с воал лек от млечни звезди,

премигват щастливо в захлас,

даряват късмети за нас!


Мънисти леки за сън...

политат на морни клепачи,

луна прикрита праща лъчи,

щурче тихичко плаче...


Вятърът носи съня,

тишината ражда надежди...

Песен нежна, тиха полита,

Сънчо с мен ще поскита...


Е. Калчева


© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??