Sep 5, 2008, 12:15 AM

Сън 

  Poetry
461 0 4

Нощта се спуска мила,

с воал лек от млечни звезди,

премигват щастливо в захлас,

даряват късмети за нас!


Мънисти леки за сън...

политат на морни клепачи,

луна прикрита праща лъчи,

щурче тихичко плаче...


Вятърът носи съня,

тишината ражда надежди...

Песен нежна, тиха полита,

Сънчо с мен ще поскита...


Е. Калчева


© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??