5 мар. 2007 г., 09:57

Сън 

  Поэзия
638 0 1

Здравей, любов!
   От колко кръстопътя - тебе чакам!
   И колко пъти лутах се - накъде да поема?
Здравей, живот!
   Колко пъти за мене ужасен беше ти!
   И колко лица пред мене, маските си ти мени?
Здравей, любими!
   Без тебе накъде се лутам в тъмните мъгли?
   По тайни пътища поемайки нощем дори!
Здравей, прекрасен сън!
   Oтново теб сънувах, събудих се в пот обляна!
   Нямаше я любовта, нямаше живот, нямаше те тебе, любими!
Здравей, кошмарен ден - здравей, ежедневие мое!

© Симона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??